Alle producten van MVR

Ontdek het Complete Assortiment van MVR Lunteren: Alles voor de Verzorging van uw Dieren

Bij MVR Lunteren streven we ernaar om uw one-stop bestemming te zijn voor alles wat u nodig heeft voor de verzorging en welzijn van uw dieren. Met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten, staan we garant voor kwaliteit en gemak, zodat u kunt vertrouwen op alles wat u nodig heeft, onder één dak.

Dierenvoer

Ons assortiment omvat een breed scala aan dierenvoeding, waaronder voeding voor paarden, honden en schapen, samengesteld met de beste ingrediënten om te voldoen aan de voedingsbehoeften van uw dieren.

Patura

Ontdek de hoogwaardige raster systemen, schrikdraadapparaten en andere producten van Patura voor de bescherming van uw dieren en eigendommen.

Stalgereedschap

Vind alles wat u nodig heeft voor het beheer van uw stal, inclusief bezems, schoppen, harken, emmers, borstels, kruiwagens, voerwagens en andere stalbenodigdheden.

Bodembedekkers en Ruwvoer

Kies uit een diverse selectie van bodembedekkers en ruwvoer, zoals stro, houtvezel, vlas, gehakseld tarwestro, hooi en voordroog, om het comfort en de voeding van uw dieren te waarborgen.

Voedingssupplementen

Ontdek ons assortiment aan voedingssupplementen die kunnen helpen om de gezondheid en prestaties van uw dieren te ondersteunen, van vitaminen en mineralen tot specifieke voedingssupplementen.

Stalbenodigdheden

Naast stalstrooisels en gereedschap, bieden we ook een breed scala aan stalbenodigdheden, waaronder staldekens van Bucas, schoeisel van Ariat, rijkleding en Roeckl handschoenen.

Bezoek Gerust Onze Winkel

Bij MVR Lunteren geloven we in het bieden van hoogwaardige producten en uitstekende service om ervoor te zorgen dat u en uw dieren de beste zorg ontvangen. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek ons volledige assortiment, of neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw partner te zijn in de zorg voor uw geliefde dieren.

Contact informatie

Het Laar 28 | 6733 BZ | Wekerom

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
13:00 - 18:00

Zaterdag:
08:30 - 17:00

Contactformulier

5 + 15 =