Bodembedekkers en Stalstrooisels

Bodembedekkers en Stalstrooisels bij MVR Lunteren: Comfort en Hygiëne voor uw Dieren

Bij MVR Lunteren begrijpen we het belang van comfort en hygiëne in uw stalomgeving. Daarom bieden we een diverse selectie van hoogwaardige bodembedekkers en stalstrooisels die voldoen aan de behoeften van zowel uw dieren als uw stallen. Of u nu op zoek bent naar een absorberende bodembedekker, stofvrij stalstrooisel of een duurzame optie, wij hebben de juiste producten voor uw specifieke behoeften.

Stro

Stro blijft een klassieke keuze als stalstrooisel vanwege zijn natuurlijke eigenschappen en veelzijdigheid. Het biedt niet alleen comfort en isolatie voor uw dieren, maar helpt ook om vocht te absorberen en de stal droog te houden. Ons hoogwaardige stro is geschikt voor diverse toepassingen in uw stal en zorgt voor een comfortabele omgeving voor uw dieren.

Houtvezel

Houtvezel is een populaire bodembedekker vanwege zijn absorberende eigenschappen en stofvrije karakter. Het biedt een comfortabele ondergrond voor uw dieren en helpt om geuren te verminderen en de stal schoon te houden. Onze houtvezelproducten zijn van topkwaliteit en zorgen voor een gezonde en hygiënische omgeving voor uw dieren.

Vlas

Vlas wordt steeds vaker gebruikt als bodembedekker vanwege zijn uitstekende absorberende vermogen en antimicrobiële eigenschappen. Het biedt een comfortabele en droge ondergrond voor uw dieren en helpt om ammoniakgeuren te verminderen en de luchtkwaliteit in de stal te verbeteren. Ons vlas is van de beste kwaliteit en zorgt voor het welzijn van uw dieren.

Gehakseld Tarwestro

Gehakseld tarwestro is een andere goede optie als bodembedekker vanwege zijn absorberende eigenschappen en natuurlijke oorsprong. Het biedt comfort en isolatie voor uw dieren en helpt om vocht en geuren te absorberen, waardoor de stal schoon en fris blijft. Ons gehakselde tarwestro is van hoge kwaliteit en zorgt voor een comfortabele omgeving voor uw dieren.

Bezoek Onze Winkel

Bij MVR Lunteren streven we ernaar om u te voorzien van hoogwaardige bodembedekkers en stalstrooisels die voldoen aan de behoeften van uw dieren en uw stallen. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw specifieke situatie en omstandigheden.

Contact informatie

Het Laar 28 | 6733 BZ | Wekerom

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
13:00 - 18:00

Zaterdag:
08:30 - 17:00

Contactformulier

4 + 3 =