Ruwvoer

Ruwvoer bij MVR Lunteren: Hoogwaardig Voedsel voor Gezonde Dieren

Bij MVR Lunteren begrijpen we het belang van hoogwaardig ruwvoer voor de gezondheid en het welzijn van uw dieren. Daarom bieden we een selectie van kwalitatief ruwvoer dat voldoet aan de voedingsbehoeften van uw dieren en zorgt voor een uitgebalanceerd dieet.

Hooi

Hooi is een essentieel onderdeel van het dieet van uw dieren en biedt een goede bron van vezels, voedingsstoffen en ruwvoer. Bij MVR Lunteren bieden we hoogwaardig hooi dat zorgvuldig is geselecteerd en geoogst om optimale voedingswaarde en smaak te garanderen. Ons hooi is geschikt voor verschillende diersoorten, waaronder paarden, koeien, schapen en geiten.

Voordroog

Voordroog, ook bekend als ingekuild gras of kuilvoer, is een populaire keuze voor veehouders vanwege zijn gemakkelijke opslag en langere houdbaarheid. Voordroog gras wordt geoogst wanneer het bijna droog is en vervolgens in folie gewikkeld om de voedingsstoffen te behouden. Bij MVR Lunteren bieden we voordroog van uitstekende kwaliteit die rijk is aan voedingsstoffen en geschikt is voor een breed scala aan dieren.

Deskundig Advies

Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste ruwvoer voor uw dieren. We begrijpen dat elk dier unieke voedingsbehoeften heeft, daarom bieden we persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat uw dieren de juiste voeding krijgen voor hun leeftijd, ras en activiteitsniveau.

Bezoek Onze Winkel

Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek ons assortiment hoogwaardig ruwvoer. Of u nu op zoek bent naar hooi of voordroog, wij hebben de producten die nodig zijn om de gezondheid en prestaties van uw dieren te ondersteunen. Bij MVR Lunteren streven we ernaar om uw partner te zijn in de zorg voor uw dieren, met hoogwaardig ruwvoer en service die u kunt vertrouwen.

Contact informatie

Het Laar 28 | 6733 BZ | Wekerom

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
13:00 - 18:00

Zaterdag:
08:30 - 17:00

Contactformulier

1 + 14 =