Patura: Voor Veilige Weiden en Tevreden Dieren

Ontdek het Patura-assortiment bij MVR Lunteren

Bij MVR Lunteren zijn we verheugd om een breed scala aan Patura-producten aan te bieden, waaronder het hoogwaardige Patura wolvenraster. Dit raster is ontworpen om uw dieren veilig binnen de weide te houden en indringers buiten te weren. Met jarenlange ervaring en innovatie op het gebied van rastermaterialen, schrikdraadapparaten, voeder- en drinkbaktechniek, weidepoorten en grote balen ruiven, is Patura een vertrouwde naam in de agrarische sector.

Betrouwbare Bescherming

Het Patura wolvenraster biedt een betrouwbare oplossing om uw dieren te beschermen tegen roofdieren en andere bedreigingen. Dit raster is duurzaam en effectief, waardoor uw vee veilig kan grazen zonder zich zorgen te hoeven maken over potentiële gevaren van buitenaf.

Compleet Assortiment

Naast het wolvenraster bieden we ook een breed scala aan andere Patura-producten, waaronder schrikdraadapparaten, rastermaterialen, voeder- en drinkbaktechniek, weidepoorten en grote balen ruiven. Of u nu op zoek bent naar een complete omheiningsoplossing of gewoon behoefte heeft aan hoogwaardige voeder- en drinkbakken voor uw dieren, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw boerderij efficiënt en effectief te beheren.

Deskundig Advies

Ons team van ervaren medewerkers staat klaar om u te voorzien van deskundig advies over het gebruik en de installatie van Patura-producten. Of u nu een kleine hobbyboer bent of een groot agrarisch bedrijf runt, wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften en budget.

Bestel bij MVR Lunteren

Alles wat u nodig heeft van Patura, kunt u bestellen bij MVR Lunteren. Breng een bezoek aan onze winkel of neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen. Ontdek hoe Patura kan bijdragen aan de bescherming en het welzijn van uw dieren, en maak van uw boerderij een veilige en efficiënte omgeving.

Kom Langs of Neem Contact Op

Of u nu op zoek bent naar een complete omheiningsoplossing of gewoon advies nodig heeft over het verbeteren van de veiligheid van uw weide, MVR Lunteren staat voor u klaar! Breng een bezoek aan onze winkel of neem contact met ons op, en ontdek hoe Patura kan bijdragen aan de bescherming en het welzijn van uw dieren.

Contact informatie

Het Laar 28 | 6733 BZ | Wekerom

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
13:00 - 18:00

Zaterdag:
08:30 - 17:00

Contactformulier

14 + 13 =