Dierenvoer

Dierenvoer bij MVR Lunteren

Bij MVR Lunteren begrijpen we dat de voeding van uw huisdieren van het grootste belang is voor hun gezondheid en welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige dierenvoeding voor uw paarden, honden, katten, kippen, schapen, koeien, varkens, ezels, alpaca, konijnen, cavia’s en vogels!

De merken van diervoeders zijn:

  • HAVENS
  • HARTOG
  • HIPPALGO
  • PAVO

Voor honden verkopen wij:

  • DOG LOVERS
  • ARION

Dierenvoer voor (bijna) alle dieren!

Eigenlijk hebben wij voer voor (bijna) alle dieren. MVR Lunteren verkoopt namelijk voer voor paarden, honden, katten, kippen, schapen, koeien, varkens, ezels, alpaca, konijnen, cavia’s en vogels!

Dierenvoer voor paarden

Onze selectie paardenvoeding omvat een scala aan voedzame en smakelijke opties die zijn samengesteld met de beste ingrediënten om te voldoen aan de voedingsbehoeften van uw paard, ongeacht zijn leeftijd, ras of activiteitsniveau. Of u nu op zoek bent naar krachtvoer, ruwvoer, supplementen of speciale dieetvoeding, wij hebben het allemaal.

Dierenvoer voor honden

Uw trouwe viervoeter verdient niets minder dan het beste als het gaat om voeding. Daarom bieden wij een diverse selectie hondenvoer dat zorgvuldig is samengesteld om te voorzien in de voedingsbehoeften van honden van alle rassen en leeftijden. Van droogvoer tot natvoer, van puppyvoeding tot voeding voor senior honden, wij hebben alles wat uw hond nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

Dierenvoer voor schapen

Ook voor uw schapen bieden wij voeding van topkwaliteit. Of u nu een hobbyboer bent of een professionele schapenhouder, wij hebben voer dat speciaal is samengesteld om te voorzien in de nutritionele behoeften van schapen in alle levensfasen.

Hoogwaardige kwaliteit diervoeding

Bij MVR Lunteren streven we ernaar om alleen voeding aan te bieden die voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en voedingswaarde. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste voeding voor uw huisdieren, gebaseerd op hun individuele behoeften en voorkeuren.

Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel om ons assortiment aan dierenvoeding te ontdekken. We kijken ernaar uit om u en uw huisdieren van dienst te zijn bij MVR Lunteren.

Contact informatie

Het Laar 28 | 6733 BZ | Wekerom

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
13:00 - 18:00

Zaterdag:
08:30 - 17:00

Contactformulier

10 + 11 =